logo
fejlec
naptar
20_ev
csik3 csik3

Egyéni vállalkozásként kezdtük tevékenységünket, majd 1997-től Kft-formában vagyunk jelen a piacon, mint családi vállalkozás.

Az eltelt évek alatt több száz sikeres projekt szerepel a referenciáinkban, melyek az árnyékolástechnikai termékkör szinte teljes skáláját felölelik a lakossági megrendelésektől az intézményi nagyberuházásokig egyaránt.

Sikeres partnerkapcsolatokat ápolunk visszatérő és új lakossági megrendelőinkkel ugyanúgy, mint pénzintézetekkel, építőipari vállalkozásokkal, kis-és nagyvállalatokkal, oktatási-és egészségügyi intézményekkel, vendéglátóipari, idegenforgalmi létesítményekkel és a gazdasági élet számos más szereplőjével..

Az UMBROLL, ROMA és SOMFY  termékek szerződött partnereiként kínálatunkban szerepelnek az árnyékolástechnika legújabb és legmodernebb fejlesztései, melyek további garanciát jelentenek megrendelőink számára.

Küldetésünknek tekintjük a szakmán belüli folyamatos tanulást és az így megszerzett tudás birtokában megrendelőink számára minőségi termékek és a hozzá kapcsolódó minőségi szolgáltatás nyújtását.
 

rolunk_kep_1
rolunk_kep_2

Minden jog fenntartva: Dafix Kft Miskolc, 2012
Készítette: Kiss Sándor   www.visualcenter.hu

„Redőny, reluxa, pliszé, szalagfüggöny,szúnyogháló napellenző, vagy bármely külső és belső árnyékoló Miskolcon, Borsodban és az Ország teljes területén.”