Termékeink

Redőnyök

A redőnyökről ma már elmondható, hogy tradicionális árnyékolóknak számítanak. Hosszú évek óta a legismertebb árnyékolástechnikai termékek, amelyek kiválóan alkalmasak régi, vagy modern családi házak, társasházak, üzemek, irodák és szinte bármilyen épület árnyékolására és védelmére. Nyáron a melegtől, télen pedig a hidegtől óvja meg tulajdonosát, de kiválóan alkalmas a zaj csökkentésére és a kíváncsiskodó nézelődök ellen is. A redőnyeink elérhetőek műanyag és alumínium lamellákkal, azon belül pedig több féle típus közül is választhat, hiszen vannak külső és belső tokos rendszereink,továbbá vakolható tokos kivitelben is kaphatóak. Mindezeket elláthatjuk motoros mozgatással, okos vezérléssel, továbbá biztonsági és egyéb extra felszereltséggel. A megfelelő redőny kiválasztásában kollégánk fog segíteni, a helyszín és az ügyfél igényeinek felmérését.

   

Belső árnyékolók

Reluxa:

Közkedvelt belső árnyékolástechnikai eszköz. Egyszerű és költséghatékony. Modern és régi stílusú berendezésekhez egyaránt ajánlott és bármilyen típusú ablakra felszerelhető. A lamellái hosszú élettartalmúak, rendkívül egyszerűen szinte egy mozdulattal beállítható a kívánt fényáramlási szög. Több féle lamella mérettel, valamint gyöngyös és üvegpálcás kivitelben is kapható.

   

Szalagfüggöny:

Látványos, praktikus és könnyen kezelhető belső árnyékoló. Főleg nagyobb felültek, például irodáknál alkalmazzuk, de kiváló design elem lehet egy családi otthon számára is. Könnyen helyettesíthetünk vele függönyt, és a több féle felszerelési módnak köszönhetően, speciális helyeken is megállják a helyüket. Szerelhető mennyezetre, oldalfalra, ablaknyílásba, egyenes és ferde csíkra. Több féle látványos antisztatikus textil közül, valamint kézi és motoros működtetés között is választhatnak ügyfeleink.

   

Roletta:

Szintén egy közkedvelt és látványos eszköz, amely a mai letisztult otthonokban is kiválóan megállja a helyét. Függőleges és ferde síkra is függeszthető. Különböző szerkezetek és textilliák állnak rendelkezésre, amiknek a kiválasztását egyaránt meghatározhatják a hely adottságai és az ügyfél igényei. Nagy előnye, hogy olyan helyre is felszerelhető, ahol nem alkalmazható hagyományos függöny.

   

Sávroló:

A sávroló szinte már első látásra felkelti vendégeink figyelmét. Rendkívül elegáns és modern árnyékoló eszköz, amely egyedi látványt és hangulatot kölcsönöz otthonunknak, irodánknak. Több féle antisztatikus textil és minta közül választhatunk. Olyan helyen alkalmazzuk, ahol nem feltétlenül cél a teljes fényzárás. A sávroló még akár teljesen leengedett állapotban is beenged némely fényt, ellenben védelmet nyújt a kintről szemlélődő kíváncsiskodó szemek ellen.

   


Külső árnyékolók

Külső lamellás árnyékolók.

Az olyan helyeken, ahol belső árnyékolókkal nem tudjuk hatékonyan lehűteni a belső tereket, nagyobb felületű ablakoknál, például közintézményeknél, irodáknál, üzemeknél vagy családi házaknál alkalmazzuk ezeket az árnyékolókat.

A külső lamellás árnyékoló eszközök között, talán elmondhatjuk, hogy a legismertebb eszköz a zsaluzia. A lamellák állíthatóságának köszönhetően, kiválóan alkalmazható a váltakozó napállással szemben. Hatékonyan visszaveri a napsugarat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet.

Több féle típus, szín, valamint kézi is motorizálható működtetés között is választhatunk.

A mai építészeti igényeknek megfelelve, egyre több modern és rendkívül hatékony lamellás árnyékoló közül választhatunk még. Ezek az adott helyzetnek megfelelően lehetnek fix és mozgatható szárnyidomos lamellák. Ilyenek például az GRID és az AERO extrudált lamellás árnyékolók, amelyeknél a hangsúly nem csak az árnyékolásra, de az energiatakarékosságra is egyre jobban fokozódik.

   

Napellenzők:

A napellenzőt már mindenki látott és tudja, hogy egy rendkívül mutatós és praktikus árnyékolóról van szó. Azt viszont kevesen tudják, hogy mennyire tartós és hosszú élettartalmú eszközről beszélünk. Szerkezetük alumínium és horganyzott acélból, a ponyvák pedig vízlepergető és UV stabil szövetből készülnek. A különböző típusoknak köszönhetően kiváló megoldás lehet, teraszokon, erkélyeken, kerthelyiségekben, vendéglátó egységek, szállodák külső létesítményeinél. A ponyvákat színe és mintázata választható, működésük pedig lehet kézi és motoros meghajtású. Extraként pedig szélérzékelőt is kérhetünk hozzá.

   

Szélbiztos oldalfedés:

Teraszai, kerthelyiségei kényelméről nem kell lemondani a napos vagy akár szélsőségesebb, szelesebb napokon sem. A szélbiztos oldalfedés nem csak egy rendkívül látványos és modern árnyékolástechnikai eszköz, de a stabil kivitelezésnek köszönhetően kiváló szélálló képességgel rendelkezik. Az oldalhálókat több féle látványos szövetből készülnek, az átlátszótól teljesen a sötétig, a további tartozékok pedig bármely ral színre színterezhetőek. Működésük motoros megoldással történik és természetesen okos otthon rendszerekhez is alkalmazható.

   

Napvitorla:

A napvitorlát főkén nagyobb méretű teraszok, előterek árnyékolására ajánljuk. Rendkívül látványos, így nem csupán a napsugarak ellen nyújt hatékony megoldást, de kiváló látványeleme lehet otthonának. A tartóelemek rozsdamentes acélból készülnek és a rögzítésre szolgált Dyneema zsinórok is kiváló minőségűek, a hosszú élettartam növelése érdekében. A kifeszített textilliák több féle színben elérhetőek, működtetésük pedig lehet fix, vagy motoros kivitelezésű.

   

Pergola:

Az általunk forgalmazott termékek, teljesen új értelembe helyezik a pergolák fogalmát. Ezek a modern eszközök egy gombnyomásra alkalmazkodnak az évszakra jellemző időjáráshoz. Ez a típusú pergola szabályozni tudja az alatta lévő hőmérsékletet. Nyáron a nap és az eső ellen véd, hidegebb időszakokban pedig megóv minket a zord hidegtől, így akár télen élvezheti az előnyeit. 

Természetesen továbbra is elérhetőek nálunk a régebbi típusú hagyományos pergolák is, amelyeket fix és mozgatható tetővel is szerelnek kollégáink.

   

Rovarhálók:

Rovarhálóinkkal megelőzheti a kellemetlen csípéseket és a zavaró rovarok tolakodó jelenlétét. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre jobb minőségben és különféle kialakításokkal, megoldásokkal kaphatóak. Elérhetőek fixkeretes kivitelben, ami lehet műanyag, vagy alumínium kerettel szerelve. Valamint mobil vagy rolós kivitelben, nyitható és pliszé megoldással, alumínium és műanyag szerkezetekkel. Természetesen egyaránt szerelhetőek ablakokra és ajtókra és elérhetőek redőnybe szerelt kivitelben is.